Mamman och döttrarna ställer sig på rad för att visa håret. När de vänder sig om… Jag sitter bara och gapar.

Tere Lynn Svetlecich Russell är en 43-årig mamma till fem barn. Hon och hennes tre döttrar kallas ”Rapunzel-familjen” i sin hemstad, en koppling till sagan om prinsessan Rapunzel.

Tere Lynn har haft långt, böljande hår sedan hon var ett litet barn. Nu följer hennes tre döttrar följer i mammans fotspår. Mammans hår mäter 187 centimeter, äldsta dottern Callans hår är drygt 90 centimeter, mellandottern Cendalyns är också 90 centimeter yngsta dottern Chesneys hår uppmäts till 66 centimeter.

Mammans speciella attribut hjälpte till att fånga hennes nuvarande makes intresse. ”Hon hade ett fantastiskt hår. Vilket var något jag såg direkt och det tilltalande mig väldigt mycket”, säger maken Chip.

Var och en av Russell damerna använder en fjärdedels balsamflaska varje gång de tvättar håret.

”Mina döttrar schamponerar sitt hår i duschen och jag hjälper till”, säger mamman och tillägger: ”Jag har dock slutat schamponera håret i duschen. Jag försökte att en gång, men mitt hår blev så tung av vattnet i så det låg på duschgolvet”.

Överlag verkar det långa håret orsaka en hel del problem för mamman. Det fastnar ofta i bildörrar, det sugs in i damsugaren och ibland trampar barnen på det. Men å andra sidan trivs Tere väldigt med bra med sin hästsvans, hon har bland annat vunnit flera skönhetstävlingar genom åren.

Familjen ses ofta bär samma outfit, något som förstås bidrar till deras specilla utseende. I videon nedan kan du se när mamman tar flickorna till en frisörsalong för första gången livet.

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT