Hon klipper sina persienner med en sax och förvandlar dem till något vi bara måste prova!

ERT
Fönster är en viktig del av inredningen i ett hem, något som ibland glöms bort. När de är öppna erbjuder de en utsikt av världen utanför som ofta är vackrare och mer tankeväckande än en affisch eller tavla.

Hur fint det än är utanför behöver man ha dem stängda också, speciellt kvällstid, och då kanske man inte vill att någon ska kunna se in. Persienner är en lösning, rullgardiner än annan. Men vad sägs som en rullgardin som är gjord av persienner och där du kan välja vilket tyg du vill? Det är precis vad detta knep visar oss.

Vi visste inte att det var så enkelt att göra en egen rullgardin. Visst, det är säkert enklare att köpa en färdig, men då försvinner mycket av charmen och även den unika känslan som en hemmagjord rullgardin skapar. Det är billigt och framför allt – kul!

Detta passar perfekt för dig som gillar att vara kreativa och skapa egna lösningar till hemmet. Se till att följa instruktionerna i filmen noggrant för bästa resultat, och skicka gärna en bild till oss om du gör en egen!

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT