Ett av Sveriges minsta hus är till salu, men det är insidan som får mig att häpna. Wow!

1. 8

Det är insidan som räknas, brukar det heta. I det här fallet kan jag inte annat än att hålla med. Den lilla söta byggnaden i Nacka är bara 22 kvadratmeter stor – men räknas alltjämt som en bostadsrätt. Huset är ett av Sveriges allra minsta och ligger nu ute till salu, vilket innebär att vi har fått chansen till en liten inblick. När jag först såg insidan trodde jag inte mina ögon. Det är så mycket som får plats! Att det sedan är modernt, har stort ljusinsläpp och högt i tak gör inte saken värre. Snacka om underbar och häftig liten bostad.

Utgångspriset för den unika lilla bostaden ligger på 1,79 miljoner och är ett Attefallshus. Det ser inte mycket ut för världen…

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT