Mormorn kramade soldater på flygplatsen i 12 år. När hon plötsligt försvann gjorde soldaterna något underbart.

wss
Sedan 2003 har Texasbon Elizabeth Laird åkt till flygplatsen och kramat om soldater. 83-åringen ger varje soldat en stor kram innan de åker iväg från flygplatsen i Fort Hood, och är där för att krama om dem när de kommer hem igen. Det är en liten gest, men den har stor påverkan. Elizabeth har på grund av sitt initiativ blivit lite av en lokal hjälte och kallas av de flesta för ”hug lady”, eller ”kramtanten”, och sedan hon började för 12 år sedan har hon delat ut över en halv miljon kramar.

Till slut kom dagen då Elizabeth inte stod där längre. Hon har kämpat med bröstcancer i 11 års tid, och nu blev hon inlagd på sjukhuset för fortsatt behandling. Men hon är inte ensam. Så fort soldaterna fick reda på varför Elizabeth inte var på flygplatsen längre åkte de och besökte henne – för att återgälda tjänsten.

”Det var en ära att ge henne en kram nu när hon befinner sig i denna situation. Jag såg till att ta mig dit och visa henne lite omtanke, för hon har visat mig en hel del omtanke,” säger en av soldaterna i en intervju.

På bara sex dagar har de även hjälpt till att samla in över 80 000 dollar, eller ca 700 000 kronor, som ska täcka Elizabeths sjukhusräkningar.

”Att så många människor ställer upp och visar sitt stöd är otroligt,” säger hennes son Richard. ”Hon har lyckats beröra så många människor med något så litet som en kram.”

Elizabeth är en fin medmänniska och vi hoppas att hon blir frisk så att hon kan fortsätta att göra det hon vill!

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT