Mamman ringde jouren när huset blev iskallt. Det teknikern skrev på hennes räkning? Fantastiskt!

När Bridget kom hem med sina söner till ett iskallt hus visste hon inte hur hon skulle hantera situationen. Termostaten fungerade inte och det verkade vara något fel på värmepannan, men hon visste att hon inte skulle ha råd att ringa jouren.

Till slut insåg hon att hon skulle bli tvungen att ringa jouren ändå, eftersom det nu bara var 10 grader inomhus. Och det blev ett möte med en tekniker som hon sent kommer att glömma.

”Detta inlägg är ganska långt, men jag ville bara lägga en minut på att tacka Betlyn Heating and Cooling.

Jag kom hem med mina söner till vårt iskalla hus, det var bara 10 grader. Jag skruvade upp termostaten men ingenting hände, och när jag ringde till Betlyn’s trodde jag att jag skulle komma till telefonsvararen och istället bli tvungen att springa till affären och köpa värmeaggregat. Men till slut så svarade ägaren av företaget, Paul, och gick väldigt tålmodigt igenom olika saker jag kunde prova.

När ingenting fungerade sa han att han var tvungen att komma hem till oss och fixa det.”
1

”Samtidigt som han jobbade på värmepannan började vi prata om min man Bobby, som är en soldat och som nyligen skickats iväg. Jag nämnde att vi försökte fixa värmepannan tillsammans, men att jag inte vetat hur jag skulle göra sedan han tvingats åka iväg.
2
”När han var färdig med värmepannan var jag lite orolig över vad det skulle kosta. Då gav han mig räkningen som syns på bilden.

Trots att räkningen var blank så försökte jag ge honom lite pengar, eftersom det var ett joursamtal och han hade kommit så sent på kvällen. Men han sa att det inte behövdes och att jag skulle tacka min man för hans tjänstgöring.”
3

”Så, tack så mycket Paul Betlyn. Mitt hus är varmt och behagligt tack vare dig.”
4
Det är verkligen härligt att veta att det finns så underbara människor i världen som Paul, som offrar sin tid för andra. Det är en liten och fin berättelse, men en som alla borde läsa.
———————–>>>>>>>>Källa: littlethings.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

 1. JamesOpica says:

  I’m uneasy to percentage my thoughts on the modern website! The humus is shining and in, instantly capturing my attention.
  Navigating from beginning to end the pages is a simple affair, thanks to the understandable interface.
  The character is communicative and appealing, providing valuable insights and resources.
  reference
  I rise the notice to verse and the seamless integration of features.
  The website justly delivers a prodigious purchaser experience.
  Whether it’s the visually appealing visuals or the well-organized layout, the unity feels skilfully reflecting out.
  I’m impressed by way of the toil dig to into creating this procedure, and I’m looking foremost to exploring more of what it has to offer.
  Feed up the tremendous being done!