Mamman och pappan är ute på en promenad när en främlings sms förändrar deras liv för alltid.

x
Leslie och David var ute på en promenad en vacker dag när deras liv plötsligt förändrades drastiskt på grund av en distraherad bilförare. Föraren, en kvinna som var försenad till jobbet, skrev ett sms i bilen vilket resulterade i att hon körde in i bilen framför henne. Den bilen tappade då kontrollen och körde rätt in i David och Leslie. David dog i kollisionen och Leslie drabbades av flera livshotande skador.

I videon berättar Leslie hur hon fick en fraktur i nacken samt syddes med över 5 000 stygn i huvudet. Hon berömmer det otroliga läkarteamet som ”lagade” henne och är dem evigt tacksam. I klippet får vi även träffa Fred, den oskyldiga föraren som inte kunde stoppa sin bil från att köra in i David och Leslie på grund av den distraherade föraren bakom honom.

Leslie förväntas återhämta sig fullt ut, men henne familj kommer aldrig att bli densamma igen på grund av en persons beslut att använda mobilen i bilen. Vi bör alla lyssna på Leslies råd och stänga av mobilen när vi kör – inget meddelande är värt någon annans liv. Dela gärna detta med dina vänner om du håller med!

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

 1. JamesOpica says:

  I’m uneasy to percentage my thoughts on the modern website! The humus is shining and in, instantly capturing my attention.
  Navigating from beginning to end the pages is a simple affair, thanks to the understandable interface.
  The character is communicative and appealing, providing valuable insights and resources.
  reference
  I rise the notice to verse and the seamless integration of features.
  The website justly delivers a prodigious purchaser experience.
  Whether it’s the visually appealing visuals or the well-organized layout, the unity feels skilfully reflecting out.
  I’m impressed by way of the toil dig to into creating this procedure, and I’m looking foremost to exploring more of what it has to offer.
  Feed up the tremendous being done!

 2. norvasc rx says:

  Medicines information. Generic Name.
  norvasc online
  All trends of medication. Get information now.