Mamman adopterade bort sin 3-årige son. 7 år senare får hon reda på den chockerande sanningen.

1a1
Kris Smith var bara 21 år när hon tog det förkrossande beslutet att adoptera bort sin 3-årige son, Matthew. Kris hade inget jobb och bodde i en bil, och hon visste att hennes son inte förtjänade att leva så. Hon visste också att hon aldrig skulle kunna ge honom möjligheten till ett bättre liv, vilket fick henne att ta beslutet. Det sista Matthew sa till Kris var, ”Mamma, snälla ta med mig hem.”

Detta var en sorg som Kris själv fått känna, eftersom hon som barn skickades från fosterhem till fosterhem. Hon blev gravid när hon bodde på gatan och själv fortfarande bara var tonåring.

Efter att ha adopterat bort Matthew var Kris fortsatt hemlös i flera år. Efter att ha försökt få ett jobb under väldigt lång tid fick hon till slut ett jobb på Wendy’s, en restaurang där hon fick chansen att bli servitris. Därefter började saker sakta men säkert vända för Kris. Hon fick tag i en lägenhet, byggde upp en vänskapskrets och träffade till slut en man som hon gifte sig med. Mannen hade själv barn, och efter att ha sett kärleken han gav dem samlade Kris tillräckligt med mod för att ringa socialtjänsten. Hon ville ta reda på var hennes son Matthew var.

Otroligt nog så var kvinnan som jobbade med Matthews adoptionsfall flera år tidigare där den dagen som Kris ringde. Sju år hade gått sedan Kris såg sin son, och hon antog att han hade adopterats och bodde hos en kärleksfull familj. Det var då hon fick reda på sanningen. Matthew bodde på en institution. Han hade aldrig adopterats.

Det som händer härnäst upplevs bäst med egna ögon!

PS: Har du läst texten ovan kan du spola fram till 5:02 i klippet.

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

  1. Kim says:

    Why are they depicted as lacking melanin?

  2. CopperWag says:

    Thank you for your site and your work