Jeg ble overrasket da hun ødela de flotte persiennene. MEN grunnen overrasket meg enda mer!

ERT
Er du lei av de samme gamle persiennene? For la oss være ærlige: hvite, enkle persienner er ikke veldig spennende å se på (jeg har lov til å si det, jeg har det hjemme selv).
Vel, å freshe de opp er ikke så vanskelig du kanskje ville trodd. I denne videoen bruker damen en hel del verktøy som du mest sannsynlig har liggende allerede (lim, tøyklyper, blyant og lignende) i tillegg til et tykt møbeltrekk med et mønster og/eller en farge du liker og kunne tenke deg å ha foran vinduene dine.

Metoden hennes ser ikke komplisert ut, så dette er ikke et prosjekt som trenger å ta mer enn et par timer (men komplisert nok ut til at jeg ikke skal prøve å beskrive hva hun gjør). Og voila, så har du allerede gjort mye for å endre et kjedelig rom til noe litt varmere/kulere/finere/sett inn passende ord her.

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT