Hon växte upp under Stora Depressionen. 80 år senare visar hon vad familjen åt för att överleva!

qqq
Om det är något man bör ångra i livet är att man inte tog tillvara på sina gamla släktingars erfarenhet och vetskap innan det var försent. Våra äldre har upplevt så mycket under sina dagar på jorden, och har en hel kunskapsbank som vi borde nyttja medan den finns kvar. En av dessa erfarna själar var 93-åriga Clara Cannucciari, som tyvärr numera också är avliden.

Trots att Clara inte längre finns med oss, lever en del av hennes erfarenheter vidare. Familjen var nämligen duktiga på att fånga Claras värme, historier och framförallt recept på film innan hon lämnade jordelivet.

Filmerna har legat till grund för en framgångsrik Youtube-kanal, där Clara i varje klipp visar upp ett nytt recept som hennes familj levde på under den Stora Depressionen på 30-talet. Det är en underbar dam som skalar potatis och berättar om livet om vartannat, och vi är glada att familjen valt att dela hennes berättelse med omvärlden.

Recepten är enkla, som det mesta var under den Stora Depressionen, men ser icke desto mindre otroligt smarriga ut. Nedan presenteras vi med en ”Depression Breakfast”, men vill du ta del av fler recept kan du klicka dig in på Claras Youtube-kanal.

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

  1. Kim says:

    Why are they depicted as lacking melanin?