Hon köpte spännstänger, men använder dem på ett sätt vi aldrig förväntat oss. Genialt!

Gardiner finns i nästan alla hem. Det är ett billigt och relativt enkelt sätt att piffa upp ett rum och skapa rätt stämning. Vissa lägger tid på att montera gardinstänger, men spännstänger är billiga och fungerar minst lika bra. De används ofta i badrummet till duschdraperiet, men dessa tips får oss att tänka om. De kan ju användas till i stort sett vad som helst!
I lekrummet

Med hjälp av en spännstång i lekrummet kan man enkelt skapa avskärmningar eller en perfekt fiskdamm till barnkalaset.
1
I kastrullskåpet

En spännstång och några duschdraperikrokar kan organisera dina kastruller och stekpannor på ett nafs.
2
I garderoben

Skogarderober är effektiva, men kan också vara dyra. Med hjälp av spännstänger kan du skapa en egen som dessutom är i exakt den storleken du vill ha.
3
I sovrummet

Alla barn älskar en koja, och gärna en permanent sådan. Använd en spännstång och bygg en koja i sovrummet som aldrig behöver rivas!
4
Under diskbänken

Det är inte alltid lätt att veta var man ska förvara alla olika sorters rengöringsmedel och sprayer. Under diskbänken är en lösning, och den bli bra mycket effektivare med en spännstång.
5
Under arbetsbordet

Behöver du snabb tillgång till arbetspappret samtidigt som du inte vill att den stora rullen ska vara i vägen? Fäst den med en spännstång under arbetsbänken och voilà!
6

Tejprullar och presentband kan förvaras på samma, lättillgängliga sätt.
7
I köket

Köksskåp är som byggda för att skapa oreda. Använd spännstänger för att organisera och se till att ingenting hamnar på fel plats.8
Avskärmning Barngrindar är ett måste framför t.ex. trappor, men ibland behövs mer flexibilitet. Har du tappat ett glas eller spillt dryck över hela köksgolvet? Använd spännstänger för att skapa en avskärmad del där hunden kan vara under tiden du plockar upp och städar.
ft1_11460_25794_18012016201153_0
Kommer du att prova några av dessa knep? Vi kan knappt vänta på att prova våra favoriter.
Dela gärna detta med en vän som du tror kommer att uppskatta det! —>>>Pinterest

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT