Hon klipper sina gamla handdukar i remsor. Resultatet när hon är färdig är briljant!

Mattor är en viktig del i varje badrum. Om det finns ett dusch i badrummet så är en matta verkligen nödvändig. Att gå ut ur duschen när det inte finns en matta på golvet är inte bara farligt, vattnet hamnar också överallt och smuts och damm fastnar under fötterna. Men även om man har en badrumsmatta så är inte alla tillräckligt bra på att torka dina fötter för att det ska göra någon skillnad.

Därför blev vi så glada när vi hittade detta smarta knep, som sändes för första gången på HGTV för hela 10 år sedan. Man vet att det är ett bra knep när det är lika relevant nu som då. Linda Facci visar oss hur man gör en badrumsmatta helt gjord av gamla handdukar, något de flesta har ett överskott av hemma. Istället för att de gamla handdukarna ska ligga och damma längst in i garderoben så kan man lika gärna få nytta av dem.

Allt som krävs är att du äger en sax och en nål med sytråd för att kunna göra mattan själv. Instruktionerna i videon är simpla och resultatet blir bäst om du följer dem så gott du bara kan (3 inches är 3 tum, eller ungefär 7,5 cm). Vi tror att badrumsmattan skulle bli extra häftig om du använde färgglada handdukar med mönster eller design på.

Se klippet här och dela det gärna med dina vänner så att fler får nytta av tipset. Mer återvinning åt folket!

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

 1. JamesOpica says:

  I’m uneasy to percentage my thoughts on the modern website! The humus is shining and in, instantly capturing my attention.
  Navigating from beginning to end the pages is a simple affair, thanks to the understandable interface.
  The character is communicative and appealing, providing valuable insights and resources.
  reference
  I rise the notice to verse and the seamless integration of features.
  The website justly delivers a prodigious purchaser experience.
  Whether it’s the visually appealing visuals or the well-organized layout, the unity feels skilfully reflecting out.
  I’m impressed by way of the toil dig to into creating this procedure, and I’m looking foremost to exploring more of what it has to offer.
  Feed up the tremendous being done!