Her varmer han opp hele stua ved hjelp av telys. Det passer fint inn i interiøret også. GENIALT?

SYNES DU STRØMREGNINGENE BLIR HØYE GRUNNET OPPVARMINGEN? SAMT AT STUEN DIN KAN TRENGE ET STILIG INTERIØR?
Da kommer du definitivt til å like dette herlige tipset som påstår å hjelpe deg med begge deler på samme tid. To fluer i en smekk altså!
Her kommer det som skal være et supersmart økonomitips til deg som har lyst til å spare penger på strøm og oppvarming i huset ditt. Hvem vil vel ikke ha billigere strøm og oppvarming? Dessuten er dette også et stilig interiørtips.

For å spare penger på strøm er et enkelt tips å skifte til en rimeligere strømleverandør, men i denne smarte videoen får vi heller se hvordan små telys og et par blomsterpotter både kan bidra til å holde et rom i huset ditt varmt – samtidig som det er en stilig innredning. Den beste måten å spare penger på strøm på er vel å ikke bruke strøm i det hele tatt.

VIKTIG: Vis ellers alltid varsomhet ved bruk av varme og levende lys, og ikke la dem være i bruk uten oppsyn. Det er nemlig godt mulig at pottene kan bli veldig varme, uten at vi har prøvd dette selv.

SE HVORDAN HAN SPARER PENGER PÅ TELYSVARME:

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

  1. Andrew D. Harris says:

    How do they know the paintings are about the area they were painted in and not something they transposed from other artwork and even writing? They assume that.