Hennes oväntade teknik för att virka en matta är briljant och kräver ingen virknål.

we
Hemma hos mig har jag väldigt vackra trägolv som jag uppskattar, men på vintern kan de bli lite kyliga.

Ett enkelt sätt att komma till rätt med detta lilla problem är att använda sig av mattor, då blir det både mjukare och varmare för fötterna under de här kalla månaderna. Visst kan man köpa mattor på många olika ställen idag till en billig peng, men jag gillar att ha en personlig prägel hemma hos mig och kan jag göra någonting på egen hand brukar jag föredra det.

Expression Fiber Arts tipsar här om hur du virkar din egen matta med hjälp hjälp av endast dina fötter och händer. Garnet hon använder är en liten tjockare variant som finns att köpa på flera nätbutiker.
Enklast att lära sig detta är genom att titta på klippet nedan:

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT