Hennes nyfödde son var med om en hemsk bilolycka. 10 år senare väntade sig ingen det mamman gjorde!

2004 var den nyblivna mamman Kellie, hennes man och deras 14 veckor gamla son Eli med i en hemsk bilolycka. Hennes man dog i kraschen och lille Eli svävade mellan liv och död. Läkarna varnade Kellie för att hennes son inte skulle klara sig, och om han överlevde skulle han inte kunna gå, prata eller göra någonting själv.

Men bara en vecka senare hände något fantastiskt. Kellie kunde ta med sig Eli hem från sjukhuset och han återhämtade sig snabbt.

”Nu har det gått 10 år och jag vill hitta de hjältar som hjälpte till att rädda livet på min son och tacka dem,” säger Kellie.

Efter månader av research kunde Kellie lokalisera all läkarpersonal som gav henne hopp när livet var som svårast och som utförde operationerna som räddade livet på hennes son. I videon ser vi hur hon besöker alla en i taget och tackar dem för deras insats.

”Du var en så viktig del i att rädda livet på honom,” säger Kellie till Suzy, en av kvinnorna i läkarteamet.

”Jag har aldrig blivit tackad på det här sättet förut, och det känns verkligen speciellt,” säger Suzy.

Personerna blir både förvånade och rörda över att någon tackar dem, speciellt 10 år efter händelsen när de minst anar det. Deras reaktioner är så fina och det kan vara bra att ha några näsdukar nära till hands när du tittar!

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT