Heitätkö pois tarkastuskorttisi lennon jälkeen? Luettuasi tämän et ikinä enää tee niin.

Passi on yksi kahdesta pakollisesta asiasta, jotka tarvitset mukaan lennolle. Toinen on tarkastuskortti. Vaikka tarkastuskortti on nykyään mahdollista saada puhelimeenkin, monet tulostavat kuitenkin varmuuden vuoksi paperisenkin tarkastuskortin. Ja kaikki jotka ovat joskus lentäneet tietävät, että tarkastuskortti on tärkeää pitää tallella.
Mutta useimmat eivät tiedä, että kortti pitäisi pitää tallella myös lennon jälkeen. Jotkut meistä jättävät sen koneeseen, toiset taas heittävät sen roskikseen, mutta varmin tapa on ottaa se mukaansa kotiin ja heittää se vasta siellä pois.

Syy piilee siinä, että tarkastuskortti sisältä arkaluonteista tietoa sen viivakoodissa tai QR-koodissa. Kuka tahansa henkilö joka omistaa älypuhelimen voi lukea koodista tietoja sinusta, niin kuin esimerkiksi nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, lentotietosi tai muita tietoja joita voi väärinkäyttää. Koodin voi myös lukea puhelimen näytöstä, joten älä ikinä julkaise kuvaa tarkastuskortistasi sosiaalisessa mediassa.

Emme todellakaan tienneet, että tarkastuskortista voi saada kaikki nämä tiedot, mutta olemme iloisia, että saimme tietää nyt. Katso video alta ja jaa ystävillesi, jotta tämä tärkeä tieto leviää!

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

 1. JamesOpica says:

  I’m uneasy to percentage my thoughts on the modern website! The humus is shining and in, instantly capturing my attention.
  Navigating from beginning to end the pages is a simple affair, thanks to the understandable interface.
  The character is communicative and appealing, providing valuable insights and resources.
  reference
  I rise the notice to verse and the seamless integration of features.
  The website justly delivers a prodigious purchaser experience.
  Whether it’s the visually appealing visuals or the well-organized layout, the unity feels skilfully reflecting out.
  I’m impressed by way of the toil dig to into creating this procedure, and I’m looking foremost to exploring more of what it has to offer.
  Feed up the tremendous being done!