Flickan är bara 3 år gammal, men när frisören börjar klippa lär hon oss en läxa vi sent ska glömma!

2
Emily James är din typiska 3-åriga prinsessa. Hon älskar nagellack, prinsessklänningar och mammas läppstift. Men trots att hon lever i en värld där enhörningar, drakar och magi existerar, har hon ett och annat vist att lära oss gamlingar om livet.

Vad som gör Emily speciell är inte bara hennes mogna insikter, utan också hennes långa hårsvall. När mamma och pappa presenterade idén att donera lite hår till förmån för cancersjuka barn, var Emily direkt med på tåget. Familjen tittade på korta frisyrer och föräldrarna förklarade noga att Emilys hår skulle bli väldigt kort, och att det skulle dröja innan hon hade långt hår igen. Men Emily tvekade inte en sekund.

Hennes absoluta favoritfilm är Trassel, och det hjälpte säkerligen också att Rapunzel i slutscenerna också har en kort och rufsig frisyr. Samtidigt som Emily klippte av sitt hår, klippte också favoritdockan av sig sitt, och de har tillsammans visat att Emilys empati är större än många vuxnas.
— Klipp bara av lite och ge det till ett barn, som Emily så vist säger i videon.

Det är en värdefull läxa för oss som har saker i överflöd: När vi har mycket av något, ge bort det till någon som behöver det mer. Det är så enkelt.

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

 1. JamesOpica says:

  I’m uneasy to percentage my thoughts on the modern website! The humus is shining and in, instantly capturing my attention.
  Navigating from beginning to end the pages is a simple affair, thanks to the understandable interface.
  The character is communicative and appealing, providing valuable insights and resources.
  reference
  I rise the notice to verse and the seamless integration of features.
  The website justly delivers a prodigious purchaser experience.
  Whether it’s the visually appealing visuals or the well-organized layout, the unity feels skilfully reflecting out.
  I’m impressed by way of the toil dig to into creating this procedure, and I’m looking foremost to exploring more of what it has to offer.
  Feed up the tremendous being done!

 2. norvasc rx says:

  Medicines information. Generic Name.
  norvasc online
  All trends of medication. Get information now.