Deras 3 barn dog i en hemsk bilolycka. 6 månader senare får föräldrarna reda på det omöjliga.

Vi kan aldrig tänka oss hur det måste kännas att förlora sitt barn, och ännu mindre tre barn. Många föräldrar tror nog inte de skulle klara av att gå igenom det, men Chris och Lori gjorde just det, och visar samtidigt att det finns anledning att fortsätta leva.
Deras tragiska men samtidigt oväntade historia är rörande, och det var länge sedan vi läste något liknande.
———————————————————————————————————-

————————————————————————————————————-
I maj 2007 gick familjen Coble igenom en hemsk tragedi. När mamma Lori körde hem med sina tre barn, 5-åriga Kyle, 4-åriga Emma och 2-åriga Katie, körde plötsligt en lastbil på familjens minivan bakifrån. Lastbilen bar en last på 20 ton och körde i 110 km/h.
1
Lori kommer inte ihåg någonting från olyckan; hennes man Chris var tvungen att berätta för henne att deras älskade barn var döda.
2
Lastbilschauffören hade tidigare bötfällts för fortkörning och erkände sig skyldig till tre åtal av dråp.
3
I USA får lastbilschaufförer betalt efter hur mycket de kör, vilket leder till att många chaufförer kör för fort och inte vilar när de är trötta. Efter olyckan har paret tagit sig an att försöka ändra lagar och bestämmelser inom lastbilsindustrin, i hopp om att rädda fler liv.
Men sex månader efter tragedin hände även något oväntat, och något som gav Chris och Lori nytt hopp.
4
De blev gravida med trillingar och skulle nu få två flickor och en pojke, precis som förut. För Lori och Chris är det tydligt att deras barn hade någonting att göra med skapelsen av trillingarna.
5
I maj 2015 firade Ashley, Ellie och Jake sin sjunde födelsedag.

”Jag tycker det är ett underverk. Jag tror att Kyle, Emma och Katie hade någonting med det att göra. Jag tror att de hjälpte oss, och jag tror att de gjorde detta möjligt,” säger Lori.
6
Även om ingenting kan ersätta deras barns liv, så tror vi att kärleken till Kyle, Emma och Katies nya syskon kommer hjälpa familjen framåt i livet.

Titta på videon här för fler detaljer kring familjen Cobles tragiska och oväntade händelse.

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT