96-jarige vrouw zet huis te koop – geïnteresseerden gaan binnen en ontdekken een huis dat 72 jaar lang onaangeroerd gebleven is

1. 12

Ik houd van vintage en retro. Het is wellicht het historische aspect dat oude dingen zo mooi maakt. Of misschien is het gewoon mijn liefde voor design dat tientallen jaren oud. Maar wat vast staat is dat ik gewoon zeer erg houd van oude dingen met een ziel. Ze zitten gewoon vol charme en zijn inspirerend.

Van alle vintage dingen die ik ooit heb gezien is niets me zo bijgebleven als wat ik in dit artikel bespreek. Het is geen jackpot of een oud paar schoenen, maar een huis. Een volledig huis, om precies te zijn. De eigenaars van dit huis hebben het meer dan 70 jaar lang volledig intact en identiek gehouden – in uitstekende staat.

Kijk binnenin. Of je nu van vintage dingen houdt of niet, dit huis zal je gegarandeerd omverblazen.

Van de bloedmooie inkomhal tot de tuin, dit huis in Toronto heeft het allemaal. Het is een bijna een reis naar het verleden. De jaren ’50.

Geniet van je reis in de tijd met de prachtige foto’s hieronder:

RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT