Studerende bygger hus på 14m² for ikke at havne i gæld

1.  10

Studerende har i al almindelighed ikke så mange penge, og de småpenge man har til rådighed skal jo også bruges til studiebøger, mad og så lidt fornøjelse.

En, som ved, hvor svært det er at finde en studiebolig, er Joel Weber. Han opgav ikke håbet om at finde sit eget sted at bo, men han besluttede sig for at gøre noget meget specielt for at løse sin situation, skriver The Telegraph.

Den studerende fra Texas var meget bekymret over sin boligsituation. Udover at det næsten var umuligt at finde et sted at bo, så lå lejepriserne langt over, hvad han kunne betale.

Men han havde en idé. Han ville bygge sit eget hjem i træ, så han ikke skulle bekymre sig om at finde en lejlighed eller de tårnhøje huslejepriser.RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

 1. MarinaTuche says:

  Молодость и грация с Xtreme Power Belt!
  Женская Фигура не просто возвращается в форму, а станет идеальной, делая Вас еще изящнее!
  Корсет создает максимальный эффект сауны необходимый для сушки тела, благодаря чему уходит излишняя влага из организма, позволяет более тщательнее проработать все необходимые зоны.
  Избавляет от боли в спине. А это создаёт “превосходную осанку” и поддерживает Вашу спинку всегда ровной делая Вас ещё изящнее.
  Супер акция при оформлении заказа вы сможете учавствовать в розыгрыше iPhone X Оформить заказ!