Prøv dette enkle rengøringstrick i badeværelset – du bliver forbløffet over resultatet
Hvis der er noget, jeg har lært om rengøring gennem årene, så er det, at de bedste tips sjældent kommer med en instruktionsbog.

I stedet er de gode tips og tricks tit gået i arv gennem generationer, fra mormor til mor og far og til sidst til dig og mig.

Sådan et husmortip som gør noget så trist som rengøringen af badeværelset til en sand fryd, vil jeg nu fortælle dig om. Jeg erkender, at jeg selv var lidt skeptisk i begyndelsen, men resultatet taler egentligt for sig selv. Kig igennem her nedenfor og føl dig fri til at dele dette husmortrick videre til venner og bekendte derude!

Beskidte fliser, tilkalket håndvaske og snavsede brusekabiner. Ja, at gøre badeværelset rent er sådan en hverdagssyssel, som de fleste af os gerne vil undvære.

Ikke nok med at det kræver både tid og energi, så bliver det hele tiden beskidt igen – mange gange bliver man desuden nødt til at bruge rengøringsmidler som er proppede med skadelige kemikalier.

Men det stopper nu. Det her husmortrick er både naturligt og giver et effektivt resultat i badeværelset.

Til dette skal du bruge:

1,75 dl flydende sæbe
1,75 dl eddike
En tom sprayflaske
En ren karklud

Det første du skal gøre, er at varme eddiken i 3 minutter. Hæld den derefter i sprayflasken og fyld den flydende sæbe i. Ryst ordentligt for at blande ingredienserne.

Spray siden blandingen på fliserne og andre steder som skal gøres rent. Tricket fungerer både godt på porcelænstoiletter og håndvaske.

Lad det virke i cirka et minut og tør det siden af med en tør klud. Dit badeværelse kommer nu til at skinne rent og lugte godt – fuldstændigt enkelt!

Hurtigt, billigt – og ikke mindst effektivt. Det her trick skal virkelig testes!

Tøv ikke med at dele tricket videre til dine venner og familie, så de også får chancen for at teste dette gode rengøringstrick. Så bliver de glade!
RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

  1. pharmacie canadienne says:

    GГ©nГ©rique Tadalafil Vente En Ligne pharmacie en ligne

best of posts sosyogundem