Knepet för hur man lagar en trasig dragkedja är ju genialt. Varför har vi inte vetat detta tidigare?
d
Vi har alla varit med om det någon gång; den frustrerande stunden när dragkedjan till jackan, väskan eller skorna vägrar att fungera. Den låser sig eller kanske värst av allt – tänderna lossnar och blixtlåset går inte att stänga. Nu har vi äntligen hittat en enkel lösning på problemet, och som med andra geniala knep undrar vi hur vi har kunnat missa det.

Allt du behöver är en tång och lagom mycket tryck på rätt ställe på dragkedjan; instruktionerna i videon är busenkla att följa (instruktionerna börjar omkring 1:15). Vi har provat tekniken själva och den fungerar briljant, så länge man inte trycker ihop tången för hårt så att blixtlåset fastnar.

Detta kan vara en räddare i nöden när man är ute och reser och väskan plötsligt går sönder, eller om jackan har gått sönder och man inte vill lägga pengar på att lämna in den hos en skräddare. Se knepet här och glöm inte att dela det med dina vänner om du uppskattar det!
RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

  1. The Barnish's says:

    I’ve received great results from this company! They have helped businesses get more customers, clients, sales and profits since 1987.

    They’re an award winning, full service Artificial Intelligence agency, that can take care of any and all of your web development, marketing, promotion and digital advertising needs.

    https://www.NothingLessThanTheBest.com

    You’ll know within a few minutes if this is for you.

best of posts sosyogundem