Hon häller två knäckta ägg i en värmetålig påse. När vi ser resultatet springer vi till köket direkt!
112
Ska du ha besök och letar efter något enkelt att bjuda på? Eller letar du bara efter enkla och smidigt frukostrecept? Då är detta tips något för dig.

Omeletten har blivit en klassisk maträtt av en anledning. Det finns hundratals variationer och det är lika enkelt hur du än väljer att laga den. Vi har dock aldrig sett den tillagas på detta sätt förut, och det är något vi bara måste prova.

Det enda du behöver är en värmetålig plastpåse som går att koka (använd inte vanliga plastpåsar eftersom de kan ge ifrån sig farliga ämnen vid uppvärmning). Kläck två ägg i påsen och rör om så att äggen blandas ordentligt. Tillsätt sedan valfria ingredienser (i denna video används skinka, ost, lök, tomater, paprika och salsasås), stäng påsen och lägg i en kastrull med kokande vatten.

10 minuter senare har du är färdig och rykande varm omelett. Vi kan knappt vänta på att få laga detta till vår lyxfrukost i helgen!
RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

 1. Anonymous says:

  No video

 2. Anonymous says:

  ???? I don’t see them

 3. Anne says:

  Where is the link to purchase the pattern?

 4. Verified earnings on the Internet from $8961 per week: https://q2-earn-2000usd-per-week-162.blogspot.co.nz?g=90 says:

  Very Fastest Way To Earn Money On The Internet From $9658 per week: https://q1-get-5-bitcoin-162.blogspot.dk?k=50

 5. EverettBat says:

  BEST EARNINGS FOR ALL FROM $5512 per day: https://q1-get-10-bitcoin-162.blogspot.gr?b=45

best of posts sosyogundem