9-vuotias Olivia nukahti kännykkä sängyssään. Tämä kaikkien vanhempien tulisi lukea!

Tänä päivänä useilla lapsilla, jopa niin nuorilla kuin 7-8-vuotiailla, on oma puhelin ja vaikka se voi olla apuväline, se voi myös olla riski. Nyt saat tietää miksi.

Puhelinkuoret ovat suosittuja ja melkein jokaisella, joka omistaa puhelimen, on sellainen. On kuitenkin tärkeää, että ostaa vain kuoria joissa ei ole haitallisia aineita ja joilla on myös todiste siitä, sillä käytämme kuitenkin puhelinta päivittäin.

9-vuotias Olivia sai pysyviä vammoja, koska hän nukahti puhelin sängyssään. Kaikkien vanhempien, joiden lapsilla on kännykkä, tulee lukea tämä.

Olivialla on oma kännykkä, mutta hän ei saa käyttää sitä öisin. Hänen äitinsä Karly kertoo näin: ”Olivia ei saa pitää puhelintaan makuuhuoneessaan yöllä, mutta kerran hän salakuljetti sen mukaansa ja nukahti se sängyssään. Puhelin oli hänen reitensä alla.”

Kun Karly näki tyttärensä reiden seuraavana aamuna, hän järkyttyi.
phone scars 9 year old girl
”Hän oli saanut kamalan palovamman reiteensä, ja olin todella järkyttynyt siitä, että puhelimen kuori voi saada aikaan jotain tällaista,” Karly kertoo.
———————————————————————————————–

————————————————————————————————
Olivia oli saanut kemiallisen palovamman puhelinkuorestaan, joka oli koristeltu yksisarvisilla ja sateenkaarilla, ja joka sisälsi jonkinlaista nestettä ja glitteriä. Kuoressa ei ollut säröä josta neste olisi voinut valua ulos, mutta Olivia sai kuitenkin palovamman.
phone scars 9 year old girl
”Lääkärit kertoivat hänen saaneen vakavan palovamman, josta jäisi ikuinen arpi. En voinut uskoa sitä – häneen jäisi puhelimen muotoinen arpi reiteen,” Karly jatkoi.

Lääkärit onnistuivat hoitamaan palovamman, jonka he sanovat aiheutuneen jonkinlaisesta haposta. Muuten Olivia on täysin terve, tosin tietysti hieman järkyttynyt tapahtumasta.
phone scars 9 year old girl
”Miettikää jos kuori olisi alkanut vuotaa, kun Olivia piti kiinni puhelimesta tai kun hän makasi sängyllään puhelin kasvojensa yllä. Hän olisi voinut saada happoa silmiinsä tai kasvoilleen. ”
phone scars 9 year old girl
Sen lisäksi, että Kary otti yhteyttä puhelinkuoren jälleenmyyjään, hän julkaisi myös varoittavan Facebook päivityksen.
phone scars 9 year old girl
Tämän Karly kirjoitti julkaisuunsa: ”Olkaa kilttejä ja jakakaa tämä niin monelle kuin mahdollista. Tämä puhelinkuori on täynnä kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa toisen tai kolmannen asteen palovamman, jos se halkeaa. Alla on tyttäreni saama vamma, ja hänelle jää siitä pysyvä arpi. Monella tytöllä on samanlainen kuori, joten olkaa varovaisia.”

Karlyn julkaisua on nyt jaettu yli 30 000 kertaa, ja vaikka tämä tapahtui Yhdysvalloissa, se voi myös tapahtua Suomessa. Monet jälleenmyyjät ostavat samoja tuotteita kauppoihinsa, varsinkin Kiinasta.
phone scars 9 year old girl
Jaa ystävillesi niin että tieto leviää ja voimme välttyä samankaltaisilta tapahtumilta!
RELATED ARTICLES

LEAVE A COMMENT

  1. Noel Davida says:

    Exciting times ahead

  2. Nelson Wawire says:

    you amazing stories keepon naratting to us